Rinia në Ranë: MBAHET PANAIRI I VITIT TË RI I SHF “BOSHKO STRUGAR”

bazar 2Me qindra nxënës të Shkollës fillore “Boshko Strugar”, mësimdhënës dhe prindër të tyre kanë zbukuruar ditën e sotme në Ranë.

Panairin e dytë i Vitit të ri e shënuan rreth 25 stenda bukur të rregulluara në të cilët fëmijët me çmime simbolike kanë shitur punimet e dorës dhe vizatimet, si dhe skena në sheshin e Ranës në të cilin ato luanin, këndonin dhe recitonin.

Mjetet e mbledhura do të përdoren për nevojat e punës së seksioneve shkollore në këtë institucion edukativ-arsimor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci