Risi në Ulqin: ARITMETIKA MENTALE

SuanPan është një program edukativ dhe zhvillimor që shërben si potencial për fëmijët në periudhën e zhvillimit.
Përmes numëratorit shërben për fëmijet në përmisimin e tyre në:
Vëmendje
Memorje
Koncentrim
Vetëbesim
Motorikë
Organizim
Logjikë dhe analitikë
Kreativitet

Socializim

Regjistrimet fillojne nga data 5 shtator.
telefoni kontakt 069 515 511

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”