RJF: FEDERAL MYSAFIRË I ORJENIT

cb1447758d1e91c3bcdb06d641cb5254Në xhiron e ardhshëm, të gjashtin me radhë të Ligës jugore të futbollit “Federal” është mysafirë i ekipit të “Orjenit” nga Zelenika. Çifti i dytë është “Hajduku” nga Tivari dhe “Slloga” nga Radoviqi, derisa i lirë është ekipi i “Sllogës” nga Tivari i moçëm.

Në xhiron e pestë “Federal” ishte i lirë. “Orjeni” luajti barazim me “Sllogen” nga Radoviqi 0 – 0, derisa “Hajduku” fitoi “Sllogen” nga Tivari i moçëm 7 – 1.

“Federal” bindshëm udhëheq në tabelë me rezultat maksimal, ndërsa mbas tij është “Slloga” nga Radoviqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…