ROSA MARSATORJA

Rosa, PatkaMarsatorja është lloj i vogël i rosës. Rosa marsatorja ka vetull të bardh karakteristike. Në fluturim duket si ngjyrë kaltër e zbehur.

Ushqehet me zhytje në ujë.

Në Kripore qëndrojnë rreth katër mijë çifte të marsatores, që është një për qind e popullatës e cila bënë folenë në Evropë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…