Rotari klubi: NDARJA E DHURATAVE PËR FËMIJË EDHE KËTË VIT

OCC PresentsRotari klubi Ulqin këtë vit ka përgatit 7653 “shoebox” paketa të dhuratave të cilat, sipas traditës, janë dërguar nga Rotary klubi Southtempton nga Anglia.

“Shoebox” paketat e dhuratave, për moshën nga 0 deri në 14 vjeç, nga Ulqini do të shpërndahen ditët e ardhshme të gjithë Rotary klubeve në Mal të Zi, dhe do të ju dorëzohen fëmijëve sipas listave të Qendrave komunale për punë sociale në të gjithë shtetin, është lajmëruar nga kjo organizatë.

Shpërndarja e dhuratave fëmijëve do të kryhet para vitit të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…