Rotari klubi: PËR MATERNITETIN NË ULQIN 48 MIJË DOLLAR

Dom zdravlja, Shtepia e shendetitNë bashkëpunim me Rotari klubin “Flensburg” nga Gjermania, rotarianët nga Ulqini kanë grumbulluar 37.500 dollar amerikan të dedikuar për ndihmë Maternitetit në Ulqin, njoftohet për Portalin Ul-info nga kjo organizatë.

Siç theksohet, këto mjete do të shfrytëzohen për blerjen e tavolinës së lindjes me mjetet përcjellëse, të cilët do të sillen në maj të vitit të ardhshëm nga Gjermania.

“Kemi bërë edhe një hap më shumë. Të shtunën në “Pallatin Venecia” kemi organizuar mbrëmjen dënuese, në të cilën ishte edhe kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, kur mblodhëm edhe 10.450 dollar”, theksojnë me kënaqësi nga Rotari klubi Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…