Rotari klubi Ulcinj-Ulqin: MBËRRITËN NGA ANGLIA DHURATA PËR FËMIJË

RotariNë Rotari Klubin Ulqin të mërkurën nga Anglia mbërritën dhuratat tradicionale për fëmijë.

Kjo është e 17 herë që fëmijët në Ulqin dhe Mal të Zi do të fitojnë dhurata simbolike nga moshatarët e tyre nga Sautemptoni, gjegjësisht nga Rotari Klubi në këtë qytet, para Viti të Ri.

Rotari Klubi Ulqin ditët e ardhshme do të ndajë paketat nëpër qytetet në Mal të Zi, sipas regjistrave të ndarë nga qendrat lokale për punë sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…