Rotari klubi Ulqin: LIKA KRYETAR I RI

Profesori i edukimit muzikor dhe sipërmarrësi Jusuf Lika është kryetari i ri i “Rotari klubit Ulqin”. Ai në këtë funksion zëvendësoi biznesmenin Marko Boroviq.

Rotari klubi Ulqin është pranuar në “Rotari internacional” në mesin e vitit 2006. Në faqen zyrtare të distriktit 2483, i cili përfshinë Malin e Zi dhe Serbinë, shkruan që shoqata në Ulqin ka 18 anëtarë.

Në Mal të Zi janë aktivë gjashtë rotari klube (Podgorica, Budva, Ulqini, Bijello Pole, Plevla dhe Tivari).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…