Rrethi tek Komuna: THYHET EDHE NJË AFAT

Rrethi, KruzniAs me 12 janar nuk kanë përfunduar punimet në ndërtimin e rrethit tek Komuna, edhe pse para dy javësh është paralajmëruar nga vetëqeverisja lokale.

Sipas tabelës në zonën ndërtimore, afati për përfundimin e punimeve ishte 23 dhjetori.

Siç njoftuan kontraktuesit, gjatë punimeve ato u ballafaquan me një sërë problemesh të cilat nuk ishin në projekt, para së gjithash që kanë të bëjnë me infrastrukturën.

Përndryshe, punimet i kryen SHPK “Putevi Bar”, ndërsa projekti kap vlerën prej 290.000 eurosh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…