Rritje e çmimeve: ÇMIME TË REJA TË RRYMËS DHE EURODIZELIT

Nga fillimi i muajit të ardhshëm qytetarët do të paguajnë rrymën elektrike më të shtrenjtë për 2.38 përqind, kanë lajmëruar nga Agjencia rregulluese për energjetik.

Më herët është lajmëruar që energjia elektrike mund të rritet për më shumë se gjashtë përqind.

Nga mesnata do të rritet çmimi i eurodizelit për katër deri në pesë cent, derisa çmimi i benzines do të mbetet i njëjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…