Rrogat mesatare më të ulëta në vend: ULQINI MË I DOBËT EDHE SE ANDRIJEVICA

Pogled-UlcinjaRroga mesatare në Ulqin për dallim nga viti i kaluar është rritur për 6,7 për qind, por akoma është më e ulëta në vend, tregojnë të dhënat e fundit të Entit për statistikë shtetërore – Monstat.

Siç theksojnë nga ky institucion, rroga mesatare në gusht ishte 389 euro dhe ishte për nëntë euro më e ulët se paga mesatare në Andrijevic. Këto janë të vetmet dy komuna në Mal të Zi qytetarët e të cilëve në mesatare marrin më pak se 400 euro në muaj.

Rroga mesatare në Tivar në gusht ishte 451, në Budva 463, ndërsa në Podgoricë 496. Rroga më e madhe mesatare në Mal të Zi është në Tivat, ku të punësuarit në mesatare në gusht kanë marrë 624 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur