Rrogat në Ulqin: BINDSHËM MË TË VOGLA NË VEND

Panorama_of_Ulcinj_in_Montenegro_(2)Të Dhënat e fundit të Entit shtetërorë për statistikë – Monstat tregojnë që paga mesatare në Ulqin është bindshëm më e vogla në vend. Kështu ajo në tetor në këtë komunë ishte 358 euro, që është madje dhjetë për qind më e vogël se një muaj më parë.

Ulqini është e vetmja komunë në Mal të Zi ku janë rrogat mesatare më të vogla se 400 euro.

Rroga mesatare në nivelin e Malit të Zi në tetor ishte 475 euro.

Kështu, për shembull, ajo në Tivar ishte 452, në Podgoricë 503, ndërsa në Tivat 640 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…