Rruga Krythë-Ulqin: FILLON SHPRONËSIMI I TOKËS

Rruga_Krytha_Katerkollë_Ulqin1Këtë javë do të fillojë shpronësimi i tokës përgjatë rrugës Krythë-Ulqin, mëson Portali Ul-info.

Edhe pse më herët është parashikuar që punimet në zgjerimin e kësaj, pjesës së tretë të rrugës Sukubinë-Ulqin, të nis mbas sezonit turistik, pritet që ato, megjithatë, do të fillojnë vitin e ardhshëm.

Poashtu, e rëndësishme për këtë pjesë rrugore, të gjatë 13,5 km, është që dokumentacioni projektues është në fazën e përpilimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…