RRUGËT E ULQINIT NË REGJION

ZvezdaraSipas qytetit tonë janë quajtur dy rrugë në lagjet e njohura në kryeqytetet e Serbisë dhe të Malit të Zi, si dhe në Kosovë.

„Rruga e Ulqinit“(Ulcinjska ulica) në Beograd gjendet në vendbanimin Zvezdara, derisa (Ulcinjska) në Podgoricë gjendet në lagjen ekskluzive Gorica.

Rruga e Ulqinit gjendet edhe në Prizren, derisa në Prishtinë quhet thjeshtë „Ulqini“. Në afërsi të saj ndodhet edhe rruga „Tivari“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…