RTMZ: SHTATË KËSHILLA LOKAL NË ULQIN BRAKTISIN PDS-NË, PËRKRAHIN ABAZOVIQIN

Sipas informatave të Portalit të Radio – Televizionit të Malit të Zi (RTMZ), shtatë këshilla lokal të Partisë Demokratike të Socialistëve (PDS) në Ulqin kanë braktisur partinë dhe në zgjedhjet e ardhshme lokale në këtë komunë do të përkrahin listën e mandatarit për përbërjen e Qeverisë së re, Dritan Abazoviq, koalicionin “Fillim i ri”.

Bëhet fjalë për këshillat lokal të PDS-së në vendet Millë, Krythë, Brajshë, Katërkollë, Sukubinë, Kravar dhe Rashtishë.

Bartësi i listës së koalicionit “Fillim i ri” Omer Bajraktari e pohoi këtë informatë për Portalin e RTMZ, duke thënë që me iniciativën e kryetarëve të këtyre këshillave komunal pak kohë më parë u mbajt takimi në të cilën ato i dhanë përkrahje të hapur listës “Fillim i ri” dhe mandatarit për përbërjen e Qeverisë së re dhe liderit të lëvizjes URA Dritan Abazoviqit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep