RTMZ: ULQINI DHE “MALI I ZI NË RITMIN E EVROPËS”

Mali i Zi në ritmin e Evropës” paraqet garën më të madhe muzikore për fëmijë në vend, e dedikuar për garues të moshës 12 deri në 21 vjeç, fëmijëve dhe të rinjve të Malit të Zi, të cilët janë talentë të mëdhenj për të kënduar dhe kërcyer. Ambasadorët nga Evropa, Bashkimi Evropian, Australia dhe Izraeli gjithashtu mbështesin fëmijët dhe të rinjtë përmes formatit më të madh televiziv të këtij lloji në vend.

Në audicionin e mbajtur më 2 mars 2022. në CZK, katër vajzat tona u përzgjodhën nga juria profesionale: Mirjana Marnikovia, Bjanka Bojanoviqq, Sandra Marnikoviq dhe Elina Suliq, të cilat do të përfaqësojnë qytetin tonë, mbrojnë ngjyrat e komunës sonë dhe të Ambasadës Britanike që u është caktuar. Të përzgjedhurat patën mundësinë të perfeksionojnë talentin e tyre të lartë për këngë e kërcim gjatë përgatitjeve disamujore me trajnerë zëri si dhe drejtues artistikë të performancës skenike të programit “Mali i Zi në ritmin e Evropës”.

Fituesi do të zgjidhet nga një kombinim i votave të jurisë së profesionale, jurisë së qyteteve dhe komunave pjesëmarrëse në programin televiziv dhe shikuesve që votojnë me SMS, dhe vetë finalja e transmetimit televiziv do të transmetohen drejtpërdrejt në RTCG 1 të shtunën, 11 qershor 2022. ora 20.

Sistemi i votimit: Çdo qytet ka një anëtar të jurisë, çdo qytet voton nga 1 pikë që i është dhënë qytetit të tij deri në maksimum 16 pikë, të cilave u jep si një numër maksimal pikësh. Raporti i votave në përmbledhje është si më poshtë:

25 për qind e force së jurisë së qyteteve pjesëmarrëse

25 për qind e jurisë së Festivalit Ritmi i Evropës

50 për qind vota me sms ose vota sms. Hapja e votimit me SMS më 20 maj 2022, duke u përmbyllur me përfundimin e votimit në programin televiziv kur drejtuesit të shpallin përfundimin.

Vajzat tona performojnë nën numrin 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë