Samiti i kryetarëve: VUJANOVIQ TË MARTEN NË DURRËS

Kryetari i Malit të Zi Filip Vujanoviq do të marrë pjesë në Samitin e pestë regjional të kryetarëve të shteteve të Malit të Zi, Maqedonisë, Shqipërisë dhe Kosovës, i cili mbahet me 17 shtator të vitit 2013 në Durrës, është njoftuar nga kabineti i kryetarit malazez.

Samitet e mëparshme regjionale të shefave të shteteve kanë afirmuar përcaktimin e këtyre shteteve për dialog të rëndësisë regjionale dhe më gjerë, si dhe partneritete të fuqishme ekonomike. Samiti i pestë me radhë në Durrës po ashtu do të jetë shans i mirë që prapë të theksohen këto vlera me rëndësi të veçantë për zhvilli të mëtejshëm, integrim të shpejtë dhe stabilitet të përgjithshëm, mendon Vujanoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë