SD: ARSIM CUCA SHEF NË ANË TË MALIT

Arsim Cuca, Socialdemokratet, SDNë mbledhjen e djeshme në Ulqin, është formuar Këshilli i Socialdemokratëve në Anë të Malit, në krye të së cilit është Arsim Cuca, kryetari i deritashëm i PSD-së në këtë zonë.

Kryetari i këshillit komunal të Socialdemokratëve në Ulqin Selim Resulbegoviq ka thënë se Socialdemokratët e Ulqinit janë shumë të kënaqur me punën partiake në terren dhe me numrin e madh të anëtarëve të rinj të cilët, sigurisht, do të sjellin rezultate të mira në zgjedhjet e ardhshme.

Kryetari i porsazgjedhur Arsim Cuca ka falënderuar për besimin e dhënë dhe theksoi se “Ana e Malit gjithmonë do të jetë bazë e rëndësishme për socialdemokratët e vërtet të cilët gjithmonë ditën të ndajnë të rëndësishmen nga e parëndësishmja dhe të japin mundësi atyre të cilët asnjëherë nuk do i zhgënjyen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS
“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS

E vetmja gazetë javore në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha javore” ka një kryeredaktor të ri nga numri 1022. Këshilli programor i kësaj gazete vendosi që këtë funksion ta kryejë sociologu dhe publicisti

Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE
Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE

Të martën e ardhshme ulqinakët dhe mysafirët e tyre do të kenë një mundësi unike për të ndjekur një koncert të katër yjeve të muzikës klasike. Bëhet fjalë për Josif Gjipalin dhe Kastriot Tushën, tenor

Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA
Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA

Në sallën e mbushur përplot të Shtëpisë së Kulturës – Ostros, të mërkurën (10 gusht 2022) është bërë përurimi i përmbledhjes “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Në emër

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas