Së shpejti tenderi i ri për kapelë të qytetit: PËR TË KATËRTËN HERË

Sekretari i Sekretariatit për çështje komunale dhe mbrojtje të mjedisit jeësorë në komunë të Ulqinit Avdulla Dervishi ka paralajmëruar që së shpejti do të hapet tenderi për përfundimin e rikonstruktimit të kapelës së qytetit.

“Dan” kujton që për një vit kanë dështuar tre tenderë, sepse nuk kishte kompani të interesuar për këtë punë. Në komunë thanë që vlera e projektit është rreth 50 mijë euro.

“Në Mal të Zi edhe fshatrat kanë kapelë, e lërë më qytetet. Qyteti jonë është i vetmi në këtë shtet i cili nuk ka vend adekuat ku familja dhe qytetarët i thonë lamtumirën e fundit më të dashurve të vet”, tha për këtë gazetë deputetja e Frontit demokratik në Kuvendin e Malit të Zi dr. Lilana Gjurashkoviq duke theksuar që duhet të bëhet përpjekja shtesë që kjo punë të përfundohet.

Qëndrim të njëjtë ka dhe kryetari i Klubit të këshilltarëve “Ulqini më i mirë – Mali i Zi më i mirë” në Parlamentin lokal Andrija Qetkoviq. “Nëse prapë nuk do të ketë rezultat, duhet të mendohet që me dike të arrihet marrëveshja e drejtpërdrejt. Ky projekt është në interes madhor të qytetit dhe nuk mund të shtyhet tepër shumë”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.