Sekretari i KSHZ-së: AKOMA NUK KA PËRFUNDAR PROCESI PËR ULQIN

milisav-coricSekretari i Komisionit shtetëror zgjedhor Milisav Qoriq ka deklaruar se nuk mund të flasë për momentin se a do të përsëriten zgjedhjet në disa vende, gjersa të përfundojnë të gjithë proceset.

“Akoma zgjasin proceset lidhur me komunat e Ulqinit dhe Budvës”, njoftoi ai për “Antena M”.

Ky medium thotë se për vendimin e Komisionit shtetëror zgjedhor, kush dëshiron, mund të ankohet në Gjykatën kushtetuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…