Sekretariati për veprimtari komunale: PUNIME NË INFRASTRUKTURË

Gjatë ditëve të fundit janë duke u zhvilluar punimet për rregullimin e trotoareve në Plazhin e Madh, rreth ndërmarrjes së “Ujësjellsit” dhe “Ndërmarrjes për veprimtari komunale”, në rrugën 28 nëntori e kështu me rradhë. Punimi i këtyre trotuarëve kanë një  gjatësi prej 2020m dhe kapin vleren prej 45.000 euro, është kumtuar nga sekretariati përkatës i komunës së Ulqinit.

Poashtu kanë përfunduar punimet për vendosjen e ndriçimit publik në hyrje të stacionit të autobusave, punimet e të cilit i ka realizuar kompania Ramel dhe investimi ka vleren prej 7200 euro.

Në ndërkohë janë duke u realizuar edhe punime të tjera që ndikojnë në përmirsimin e gjendjes infrastrukturore në komunën e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…