Sektori civil kërkon nga Komuna: SHLYENI DETYRIMET NDAJ 28 OJQ-VE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKoalicioni i OJQ-ve i dërgoi kërkesën administratës lokale në largim që të shlyejë obligimet ndaj atyre organizatave të cilave iu miratuan mjetet në bazë të Konkursit për vitin 2017.

Kontratat u nënshkruan në fund të dhjetorit, ndërsa administrata lokale ishte e obliguar që mjetet e ndara t’i paguajnë deri me 30 Janar të këtij viti.

Siç theksohet në shkresë, në këtë mënyrë cenohet cilësia e realizimit të 28 projekteve fituese si edhe pengohet në mënyrë të drejtpërdrejtë hapja e Konkursit për vitin 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…