Seminar: PËRGATITJE PËR DIPLOMË NË GJUHËN GJERMANE

SeminarNë dy ditët që kaluan në hotelin “Dolcino” u mbajt seminari për nxënësit e shkollave të mesme të cilët së shpejti do të japin provimin për diplomë në gjuhën gjermane dhe e cila iu mundëson studimin në këtë vend pa dhënie të provimeve shtesë.

Seminari është mbajtur në organizimin e Zyrës qendrore për shkollat jashtë shtetit, ndërsa e ka udhëhequr koordinatori i këtij institucioni dhe profesori në shkollën e mesme në Ulqin Armin Shnur.

Në këtë tubim kanë marrë pjesë 33 nxënës të shkollës së mesme nga Mali i Zi dhe Shqipëria.

Në Gjermani dhe Austri me shpenzim të qeverive të këtyre shteteve për momentin studiojnë rreth dhjetë të rinj nga Ulqini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…