Sezoni: NË ULQIN MBI 50 MIJË MYSAFIRË

Panorama Jadran. Mala plazaNë Rivierën e Ulqinit sot zyrtarisht pushojnë rreth 26 mijë mysafirë të regjistruar, mëson Portali Ul-info. Nëse dihet që numri i mysafirëve të paregjistruar në Ulqin tradicionalisht është të paktën dy herë më i madh, atëherë është lehtë të konstatohet që prej Adës deri në Krruç pushojnë mbi 50 mijë mysafirë.

Për këtë më së miri flasin turmat e njerëzve përgjatë plazhit të madh, ndërsa në Ranë këto ditë është vështirë të gjendet dhoma e lirë.

Punëtorët turistik thonë që kulmi i vërtet pritet me 29 korrik, gjegjësisht ditën e dytë të Bajramit të Ramazanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…