Sezoni u çel per Klubin e Karates “Rei”

Klubi i Karates “Rei” mori pjesë ne turneun nderkombëtar Perfect Open 2023 ne Zenicë.

Ne këtë turne moren pjesë 743 garues nga 75 klube nga 3 shtete. Garuesit tonë patën nje sukses te shkelqyer ku arriten te sjellin medalje nga diciplinat ekipore dhe veçmas.

Garuesit te cilet sollen medaljet janë: Mustafa Adžemović 🥇🥈🥉, Armin Gurzaković 🥇🥈🥉, Edon Emsha 🥇🥈🥉 dhe Memin Gurzaković 🥇.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë