Sezoni: VERA E CILA DO TË KUJTOHET ME RITA ORËN, HAMILTONIN DHE PETEKKAJEN

IMG_6458Ky sezon në Ulqin do të mbahet në mend me të ardhura të zvogëluara. Mirëpo, para së gjithash do të përmendet për nga personalitetet e njohura që vizituan këtë destinacion.

Nga ato më të njohurit janë ylli i famshëm botëror i muzikës me prejardhje nga Kosova Rita Ora e cila ishte në shoqërinë e kampionit të “Formula 1” Luis Hamilton.

“Edhe nga Lindja në rivierën e Ulqinit erdhën personazhet e njohura, ndër të cilët emri më i njohur është aktori nga Turqia Erkan Petekkaja, i quajtur edhe Xhorxh Kluni turk. Publiku jonë e njeh nga seritë “Si kalon koha” dhe “Dila”, ku luajti rolin e Rizës.

 

Turku“Ardhja e këtyre yjeve është reklamë e madhe për Ulqin, të cilën ne akoma nuk dimë ta shfrytëzojmë mirë. Një qytet njihet në botë në bazë të asaj se sa personalitete të njohura e vizitojnë, sa libra janë shkruar për te, sa filma janë incizuar”, thotë punëtori i njohur turistik Ismet Karamanaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…