SH.F. “Marshall Tito”: TË HËNËN BAZARI DHE EKSPOZITA E VITIT TË RI

Shkolla fillore Marshall Tito, Marsal TitoTë hënën me 23.12.2019, nga ora 11:00  në ambientet e shkollës ” Marshall Tito” do të mbahet bazari dhe ekspozita e Vitit te Ri me punimet e nxënësve.

“Thërasim nxënësit, prindërit dhe dashamirët e artit që të marrin pjesë në numër sa më të madhë.  Të ardhurat nga bazari do të dedikohen aksionit humanitar që do të organizohet me rastin e festave të fundvitit”,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…