ShB “RUMIA”: TË DIELËN DALJA NË MOZHUR

mozhuri

Shoqata e Bjeshkatarëve “Rumia” njofton të gjithë adhuruesit e natyrës dhe bjeshkatarisë se në kuadër të aktiviteteve të saj të rregullta, të dielën, më 25 shtator 2016, organizon daljen në Mozhur.

Qëllimi i këtij aktiviteti është që sa më shumë të rinj dhe familjarë të dalin dhe të njohin zonat tona të bukura, që nuk janë të pakëta.

Dalja në Mozhur, e cila është relativisht e lehtë, është një rast i bukur për të shijuar pamjet panoramike mahnitëse.

Ejani dhe na bashkëngjituni.

Orari:

8:00 – Grumbullimi para Autoservisit “Millenium” në Kodra

8:05 – Nisja nga Kollomza dhe ecja nëpër këto vende të bukura:
– Ballaban
– Sojmirë
– Ublat e Preç Palit
– Antenat (Mozhur)

Pas qëndrimit, pushimit dhe fotografimit në pikën më të lartë tek Antenat në Mozhur, kthimi prapa në të njëjtin relacion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…