Shembull tjetër i keqtrajtimit të kafshëve: GOMARIN E TËRHIQNIN ME “JUGO”

Në regjistrimin e shkurtër filmik të cilin ja dërgoj lexuesi portalit “Vijesti”, shihet si makina “jugo” me targa UL-AD006 tërheq gomarin, të lidhur për makinë, i cili mundohet dhe me këmbë rrëshqet në asfalt. Në një moment bie në asfalt dhe aty mbaron regjistrimi.

Sipas pohimit të lexuesit, kjo ndodhi të martën rreth orës 11 dhe 12, në vendin Dobra Voda, rrugës për në Vlladimir, afër Ulqinit.

Ligji për mbrojtjen e mirëqenien e kafshëve parasheh dënimin nga njëzet deri në dyqind fish të vlerës së pagës më të ulët në Mal të Zi për atë që dhunon kafshët në sjellje që tek ato shkakton dhimbje, vuajtje, lëndim apo frik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…