Shënohet Dita e Komunës: ME SHPRESË SE ÇDO GJË DO TË KALOJË SHPEJT

KuvendiNë Sallën e Madhe të Kuvendit të Komunës të shtunën, duke marr parasysh situatën momentale, në mënyrë modeste u shënua Dita e Komunës së Ulqinit, ku përveç drejtuesve lokal ishin të pranishëm edhe përfaqësuesit e klubeve të këshilltarëve.

Në urimin dërguar qytetarëve kryetari i Komunës Loro Nrekiq shprehu pritshmërinë se me përkrahjen e Qeverisë së Malit të Zi shpejt do të dilet nga kjo situatë duke ftuar qytetarët e Ulqinit të respektojnë udhëzimet e Trupit Nacional Koordinues dhe rekomandimet e Skuadrës së Komunës për Mbrojtje dhe Shpëtim.

“Po e mbajmë gjallë shpirtin e festës”, tha kryetari i Kuvendit të Komunës Ilir Çapuni duke konstatuar se kjo ditë shënohet tash 20 vite.

E para e shtunë e prillit, sipas Statutit të Komunës së Ulqinit, është Dita e qytetit. Në këtë mënyrë, simbolikisht, shënohet fillimi i sezonit turistik, ndërsa qyteti rikujton traditat e veta detare dhe ullishtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit