Shërbimi i mbrojtjes: NË SHTATOR SEZONI I ZJARREVE

IMG-9db7529d7ab04ba623a736adf1d84477-VKorriku dhe gushti i sivjetmë ishin ndër më të qetit në dekadën e fundit. Sezoni i vërtet për ne nisi në shtator, njoftuan nga Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit.

Siç tha shefi i këtij institucion Saubih Mehmeti, intervenimet kryesisht kanë ndodhur në periferi të qytetit.

„Vetëm mbrëmë intervenuam dy herë në Shtoj, sepse u kap zjarri në shtyllat elektrike për shkak të erës së fortë“, tha ai.

Mehmeti tha se zjarrfikësit e Ulqinit sot i ndihmuan kolegëve në Tivar, ku zjarri shpërtheu në qendër të qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…