Shërbimi i Mbrojtjes: NGA NËNTË AUTOMJETE VETËM TRE TË REGJISTRUAR

Flamur Sella, Flamur SelovicNë Shërbimin e Mbrojtjes dhe Shpëtimit në Ulqin janë 33 operativë, ndërsa gjatë sezonit i punësojnë edhe tetë të tjerë.

Sipas fjalëve të shefit të Shërbimit Flamur Seloviq, kanë nëntë automjete prej të cilëve tre janë të regjistruar, tre janë të vjetër dhe nuk e kalojnë kontrollin teknik, ndërsa për tre të cilët i bleu Qeveria në vitin 2010 nuk kanë letrat për regjistrim.

Ai për „Pobjeda“ tha se vitin e kaluar ishin rreth 500 intervenime, ndërsa këtë vit deri tani gati 200.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…