Shërbimi i Shpëtimit: NGA ZJARRI NXIRREN DY PERSONA

Zjarr 1Me intervenimin e shpejtë të Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Ulqinit të martën në rrugën 28 dhjetori të vitit 1990 u parandaluan viktimat njerëzore dhe dëmi i përmasave më të mëdha.

Siç njoftohet nga ky institucion, me aksion efikas dy persona u nxorën nga shtëpia ku kishte shpërthyer zjarri.

Nga Shërbimi në veçanti falënderojnë kolegun nga Policia Komunale Edin Efendinë, i cili vërejti zjarrin dhe menjëherë thirri zjarrfikësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…