Shf “Boshko Strugar”: Shënuan Ditën e inkluzionit në Podgoricë

Nën kujdesin e projektit të përbashkët të Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës “Arsim cilësor për të gjithë”, u festua Dita e inkluzionit në sallën multimediale të Qendrës Kulturore Universitare Sportive.

Festimin e begatoi panairi ku morrën pjesë nxënës nga 40 shkolla malazeze.

Nxënësit tanë Albiona Katana, Aleksandra Kaluđerović, Dalila Dobardžić, Zoja Mitrović dhe Faris Dobardžić e prezantuan shkollën përmes një ekspozite me punime dhe botimeve, ku treguan se si kujdesen për inkluzionin dhe kulturën demokratike në jetën e përditshme.

Në konkursin “Luaj dhe fito për inkluzion”, ekipet e shkollave fillore treguan njohuritë e tyre më të mira në kuize dhe lojëra argëtuese, por edhe fituan çmime të vlefshme.

Përfaqësuesi ynë më i ri, Faris Dobardžić, fitoi një çmim të vlefshëm në ekipin e vendit të dytë dhe e përfaqësoi shkollën në mënyrën më të bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV
“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV

Menaxheri i diplomuar i hotelerisë Qamil-Qamo Hoxha është drejtor i ri ekzekutiv i Kompanisë „Riviera e Ulqinit“. Këtë vendim Bordi i Drejtorëve të kësaj kompanie e ka marrë të hënën, në një seancë të

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.