SHF „Boshko Strugar“: TË PREMTEN BAZARI I 4 I VITIT TË RI

Bazar, PanairiEdhe këtë vit nxënësit e Shkollës fillore „Boshko Strugar“ do të organizojë Bazarin e Vitit të ri dhe program kulturo-artistik të rastit në Ranë, mëson Portali Ul-info.

Sipas fjalëve të drejtorit të këtij institucioni edukues-arsimor Miodrag Androviq, ky manifestim do të mbahet të premten, me 23 dhjetor në Ranë.

Bazari (tregu) do të ketë karakter shitës, sepse nxënësit, me çmime simbolike, e për nevoja të seksioneve shkollore, do të shesin punimet e veta.

Bazari i Vitit të ri i SHF „Boshko Strugar“ po bëhet tradicional, sepse këtë vit organizohet për të katërtën herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…