Shkolla thërret: LIBRAT NË SHITJE PREJ ME 27 GUSHT

Libraria, Knjizara, Libra, KnjigaShitja e librave për vitin shkollor 2018/19 fillon të hënën me 27 gusht, ndërsa në librari do të shpërndahen me 21 gusht, njoftohet nga Enti për Libra Shkollor dhe Mjete Arsimore.

Nga Komuna e Ulqinit pohuan për Portalin Ul-info se për nxënësit e shkollave fillore në Ulqin do të sigurohen librat falas.

Për këtë qëllim administrata lokale do të ndajë 11.785 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…