Shkollat fillore: ORGANIZOHEN BAZARET DHE EKSPOZITA E FOTOGRAFIVE

Shkolla 1 (1)E shtuna ishte ditë e mrekullueshme në Ulqin të cilën e shënuan nxënësit e dy shkollave fillore në qytet.

Bazari i pestë të Vitit të Ri e organizuan në Ranë nxënësit e institucionit arsimor “Boshko Strugar”.

Njëkohësisht në hapësirat e shkollës së vet, nxënësit e “Marshall Titos” kanë mbajtur bazarin dhe ekspozitën e punimeve dhe me këtë rast kanë grumbullluar  515 euro të cilët do të ndahen në aksionin humanitar me rastin e festave të fundvitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…