Shkollat: PUSHIMI FILLON TË HËNËN

shkolla e mesme Vellazerim Bashkim, srednja skola Bratstvo jedinstvoPushimi veror për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme zyrtarisht fillon të hënën, më 16 qershor.

Për nxënësit e viteve përfundimtare viti shkollor ka mbaruar më 20 maj.

Viti i ri shkollor, 2014/2015, fillon të hënën më 1 shtator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…