Shkrela: KEMI KRYETARIN E KOMUNËS PËR HERË TË PARË NË HISTORI

Luigj ShkrelaFunksionari i lartë i Partisë Demokratike të Socialistëve Luigj Shkrela deklaroi se për herë të parë në histori përfaqësuesi i kësaj parti do të jetë kryetar i Komunës së Ulqinit.

Ai tha se kryetari i ri i Kuvendit të Komunës në afatin jo më vonë se 20 ditë do të caktojë mbledhjen në të cilën do të zgjidhet kryetari i Komunës.

„Kjo mund të ndodh edhe më herët me kërkesë të këshilltarëve të PDS-së“, tha Shkrela në deklaratë për Antena M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…