Shkrela: NESËR FILLOJMË RAUNDIN E DYTË TË BISEDIMEVE

Luigj Shkrela, Luidj SkreljaPartia demokratike e socialistëve ka lajmëruar që nesër do të filloj raundin e dytë të negociatave me partitë me të cilat është në koalicion në nivel shtetëror.

Funksionari i PDS-së Liugj Shkrela ka thënë për Radio-Televizionin e Malit të Zi që kjo parti në negociata do të ftoj përfaqësuesit e Forcës së re demokratike, Partisë socialdemokrate, Koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Unionit demokratik të Shqiptarëve.

RTMZ mëson se që sot në Ulqin janë takuar lideri i Forcës, Nazif Cungu, dhe kryetari i PDS-së në Ulqin, Loro Nrekiq, në mënyrë që të vazhdojnë bisedimet për formimin e pushtetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…