Shkrela: NUK DO TË IKIM NGA ASNJË TEMË

14Luidj-Skrelja-Web2Funksionari i lartë i PDS-së Luigj Shkrela tha që për letrën e një pjese të anëtarëve kreut të partisë do të diskutojnë kryetari i partisë dhe kryesia, pastaj dhe Këshilli ekzekutiv, ndërsa pas kësaj edhe organet lokale të partisë. “ne do të diskutojmë në mënyrë të argumentuar dhe hapur mbi të gjitha pikat dhe të gjithë problemet të cilët mund të jenë frenë punës dhe suksesit të mëtejshëm të PDS-së”, tha ai për “Dan” duke theksuar se nuk ka temë e cila do të shmanget.

Sipas fjalëve të tija, PDS është parti me gjerësi demokratike. “Një pjesë e anëtarësisë ka vlerësuar që duhet ti drejtohen organeve të partisë dhe kjo është e drejtë e tyre, edhe pse mendoj që çdo gjë duhet të zgjidhet në Këshillin komunal”, theksoi Shkrela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…