Shkrela: NUK KAM HENDIKAP NË FYTYRË

Luigj ShkrelaKryetari i Këshillit administrativ në Kuvendin e Malit të Zi Luigj Shkrela ka deklaruar se deputetëve të Frontit demokratik le tu shërbejë për nder që e kanë ofenduar.

Ai tha se para organeve ligjore duhet të dëshmojnë se nuk kanë ofenduar edhe në baza nacionale, e jo vetëm, siç pohojnë, në baza njerëzore.

“Nuk iki nga ajo se kam hendikap fizik në këmbë, ajo gjë shihet dhe nuk mund ta fshehë, por nuk kam turp dhe as marre. Nuk jam vrasës, gënjeshtar dhe nuk jam person imoral. Faleminderit Zotit që hendikapin e kam në këmbë, e jo në fytyrë, moral dhe nder, njerëzi dhe kokë”, tha Shkrela për TV Mali i Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…