Shkrela për parasezon: MË KEQ SE VITIN E KALUAR

Ulqin, Ulcinj, PanoramaKryetari i qiramarrësve të plazheve Prela Shkrela ka thënë se parasezoni në rivierën e Ulqinit është më i dobët se vitin e kaluar.

“Nuk është as i përafërt me vjet”, tha për “Vijesti” pronari i “Kopakabanes”.

Kryetari i Shoqatës “Kalaja” Ismet Karamanaga ka thënë se mysafirët rrinë dy-tre ditë. “Nuk na shkojë në favor as moti me shi”, shtoi ai.

Sipas fjalëve të drejtorit të Organizatës turistike Fuad Haxhibetit, sezoni është në nivel të vjetshëm, ndërsa në bazë të taksës së banimit kemi 30 për qind më shumë mysafirë.

Ai paralajmëroi që OT do të hapë edhe tre info-pika: në Pinjesh, në Krruç dhe në Sukubinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…