Shkrela për „rastin Parking“: ME KËTË MUND TË MERREJ PAK EDHE PROKURORI

Luigj Shkrela, Luidj SkreljaDeputeti i Partisë demokratike të socialistëve në Kuvendin e Malit të Zi Luigj Shkrela ka deklaruar që “rasti Parking” dëshmon për “aftësinë magjike të ish qeverisjes komunale në Ulqin”.

“Akrobacioni i tillë është tipik vetëm për ato: vendoset gur-themeli për parking-hapësirë, i cili përfundon si objekt afarist. Për këtë mund të na kenë lakmi edhe arkitektët dhe urbanistët botërorë”, shtoi Shkrela.

Ai tha që personalisht përkrah çdo lloj iniciative e cila do të niset për zbardhjen e veprimit të pushtetit komunal për këtë rast. “Me këtë mund të merrej pak edhe prokurori shtetëror”, shtoi Shkrela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…