Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave, Fatmir Gjeka, me bashkëpunëtorët e tij, sekretarin shtetëror Astrit Hoxhën dhe drejtorin e Drejtorisë për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të popujve pakicë dhe komuniteteve tjera pakicë kombëtare, Arben Xhurretën, ndodhen në Shkup, në një konferencë rajonale.

Me këtë rast, të enjten kanë biseduar me kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë Veriore, Talat Xhaferin.

Bashkëbiseduesit shkëmbyen mendime për situatën politike dhe të përgjithshme në këto vende dhe u dakorduan për bashkëpunim më të ngushtë të partive të tyre në të ardhmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”