Shoqata e bjeshkatarëve “Rumia”: NISJA NË MALIN E SHENJTË VETËM NGA SHESTANI

Shoqata e bjeshkatarëve “Rumia” lajmëroj të gjithë ato që të dielën me 9 qershor dëshirojnë të ngjiten në majën e këtij mali këtë gjë ta bëjnë nga fshati Brisk në Krajë. “Për shkak të punimeve në rrugë nuk është e mundur të nisen nga  Mikuliqi, edhe pse kemi planifikuar që ky vend të jetë pika nisëse për një pjesë të bjeshkatarëve”, thanë nga kjo organizatë.

Shtojnë që nisja e përbashkët nga Kraja është planifikuar në ora gjashtë të mëngjesit, ndërsa nisja nga Ulqini për në Brisk do të jetë dy orë më herët, gjegjësisht në ora katër.

“Me ngjitjen në malin e shenjtë të Rumisë, javën e dytë të muajit qershor, ringjallim traditën njëmijë vjeçare”, pohojnë nga ShB “Rumia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur