Shotra: PUNËTORËT E KRIPORES REFUZUAN TË PUNOJNË

Punetoret e Kripores, Radnici SolaneDrejtori i Eurofondit Boisha Shotra deklaroi që disa muajt e mëparshëm kanë punuar në inicimin e prodhimit në Kripore, por që nuk kanë hasur në mirëkuptim të të punësuarve.

“Punëtorët insistojnë që t’iu paguhen pagat e prapambetura, të cilat nuk i vejmë në pyetje, madje propozojnë që furnizimet me kripë të shiten të papërpunuara, si kripë industriale, derisa ne insistojmë në inicimin e prodhimit, si hap prioritarë për zgjidhjen e problematikës së përgjithshme në Kripore”, tha ai për “Vijesti”.

Ai shtoi që punëtorëve iu është thënë që prodhimi duhet të vazhdojë “edhe sikur punëtorët i angazhojmë në Entin për punësim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…