Shpallje: JEPET ME QIRA SHTËPIA NË RANË GJATË TËRË VITIT

Jap shtëpinë me qira gjatë tërë vitit në Plazhin e vogël.

Çmimi eshte i favorshëm.

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e celularit 067 419 446.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…