Shpallje: KASTING PËR FILM

Regjisori i famshëm Srgjan Dragojeviq xhiron filmin e ri në Ulqin dhe kërkon statistë:

Meshkuj nga 30 deri në 40 vjeç

Femra nga 30 deri në 40 vjeç

Fëmijë nga 5 deri në 13 vjeç

Çifte të moshës rreth 60 vjeç

Kastingu mbahet në Qendrën kulturore, të premten më 06.09.2013 me fillim në ora 12.

Kontakt:   069011006 dhe 067300069

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…