Shpallje për punë: NEVOJITEN PUNËTORE, KUSHTE TË SHKËLQYESHME

Kërkohen punëtore për të punuar në një butik dhe minimarket në Ranë.

Kushte të shkëlqyera për punë.

Numrat e kontaktit: 069 309 300 dhe 069 270 207.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…